Lite smått

Som sagt så skulle nästa inlägg handla om vad jag gjort det senaste.
Det största som hänt (sorry till er alla!) är att Malin var på besök i helgen! Galet länge sen jag träffade henne tycker jag det känns som. Det får absolut inte gå så lång tid igen.
Hon kom hit på fredagen och vi hade en galen kväll ute (totalt oplanerat, kan det bli dåligt då?^^) vi skulle ta Ett glas vin och sen bara tjöta och lägga oss. Nu blev det så att vi inte kom hem förrän lite efter fem på morgonen. Så det kan gå! Och vindunken var i princip slut!  Iaf så blev det en härlig dag i parken med frisbee och picknick med trevlig folk! Utgång även den kvällen! Inte lika roligt kanske men det var kul här hos mig innan vi gick ut ^^ var för lite folk ute!
lite bilder så där^^
nu idag så var det en mysig morgon! EN bild säger mer än tusen ord aight?
Så kan det gå^^
har hänt massa det senaste, men man orkar aldrig skriva om allt, iaf inte när det gått så lång tid sen senaste inlägget. Tänker inte lova att börja skriva oftare för jag lär inte kunna hålla det!
Men men. händer det något spännande så säger jag till! I helgen blir det borås och halmstad iaf! *peppa*
sen är det inte långt kvar till Gran Canaria. Jag börjar faktiskt känna mig positiv inför resan. Behöver resa lite. Kommer sakna sötnöten nåt så galet mycket. Meeen Får tänka på att han ska få träffa hela galna släkten i norge i sommar, haha! Det är sommar snart gott folk! Möjligheternas årstid!
nä, tillbaka till pluggandet nu då. Sista Paper, *peppa peppa*
xoxo

UNICEF

Tänkte bara visa att det finns många grejer ni kan köpa och skicka till behövande länder. Inte alla vet om att det inte bara är nummer att komma ihåg, bössor på stan eller insamlingar på tv, utan du kan helt enkelt gå in på UNICEFs hemsida och välja själv vad just du vill skänka!
Jag gjorde det idag. Det blir ju en Win-Win situation, några får mat och skolmaterial jag får glädjen över att kunna hjälpa till.
http://www.unicef.se  snabbt och enkelt!
=)
Ett inlägg om va som pågår i vardagen för mig kommer nästa gång jag skriver!
xoxo

RSS 2.0