The first week in das Ostkupa ;)

Känner att jag borde skriva något om mina första dagar i Ostkupan!

I måndags fick jag nycklarna! Jag och Juxxe städade först i rummet, för det var ganska äckligt faktiskt. Tog alla lister och rör och hörn överallt ^^ så nu är det rent i alla fall. Någorlunda. Mina grejjer är ju överallt dock. Men på lördag så får jag hit min bokhylla och byrå så det ska fixas det också. Badrummet var om möjligt ännu vidrigare! Men mer om det senare.

Vi städade som sagt och medans golvet skulle torka så åkte vi till Ikea för att handla lite smågrejer. Fastnade i kassan i ca 25min för att vissa i personalen tydligen är så kompetenta för att jobba i kassa! Anyhow. Så kom vi därifrån, även fast bagageluckan hade fastnat och inte gick att öppna ><. Så åkte vi till Willys och handlade lite mat och så. Jobbigt i den kassan också, seg kassörska ><  Sen bar det av till Ostkupan för att börja langa in lådor i rummet. Som sagt så var bagageluckan dum, så jag fick vinkla och ryka ut lådorna genom bakdörrarna =P Det gick ju det också. Vi hade lyft in alla tunga lådor när Alli joinade oss och vi använde en kundvagn för att få in resten i rummet!

 

Sen lagade vi lite mat och invigde köksartiklarna jag hade ^^

 

Det hade tagit galet lång tid alltihopa så efter detta så åkte Alli hem till sig och jag skjutsade Juxxe till ödemarken aka Svaneholm! På vägen hem stod det ett litet kid mitt på vägen, hann se det dock och körde lugnt förbi det =)

 

På tisdagen så fixade jag lite grejer i Borås, målade ett vinställ och köpte lite småsaker till mamma som fyllde år =) Hon blev glad!

 

Sen åkte jag till Göteborg igen, på riktigt denna gången. Träffade Fabian och promenerade lite och träffade på Stuart och Madde =) Riktigt trevligt och mysigt i vårsolen indeed!

 

Hum, annars i veckan så har det ju blivit att jag packat upp lite i taget hela tiden. Lat som jag är så orkade jag inte packa upp allt med en gång. Samt att jag inte har hyllor/platser för mina grejer än, bokhylla och byrå kommer med mamma och pappa.

 

Well, har sprungit runt lite överallt för att kunna orientera mig i staden, vart på säsongsjobbsintervju, träffat folk och druckit en del öl! Så som det ska vara med andra ord ;)

 

Igår (fredag) var jag på husfest i Tuve. Det var mycket trevligt och kul folk =) klunka inte rödvin i drickspel >< bara ett tips!

 

Första natten själv i rummet var nu i natt. Inget spännande i det eftersom jag sov djupt hela natten! Wosch! Rört på mig mycket har jag i alla fall gjort under natten, lakanet är helt upprivet överallt =P

 

Nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska anlända med min säng och massa annat ^^. Hoppas på att allt får plats också ;P

 

 

Tjohej!


RSS 2.0