Jag ljög!

Eller snarare ångrade mig! Angående mitt första inlägg. Någon kanske undrar varför jag valde namnet "Tincy" som domän namn. Eller så är det ingen som undrar! Men here it goes anyway!

Jag jobbade som sagt som au pair på Irland i ett år. Blev så att jag började använda namnet/ordet "tincy" väldigt mycket! Mitt smeknamn för lillepluttan på 2 år som jag passade,bland annat.
Nu när jag flyttat tillbaka till Sverige igen så behövde jag en ny bäbis, så det blev inköp av kanin. Hon fick heta Tincy. Inget kan ersätta min Irland-Tincy, men jag har någon att kalla det i alla fall! Liten tröst när man saknar barnen som mest!
Sen så har det blivit så att Jag börjat bli kallad för Tincy, mest för att jag är rätt så liten och för att jag använder det ordet väldigt mycket. Så därför blev det detta val av domän namn. Inte jättespännande, men det var så det gick till! Samt att "Carina" redan var upptagen*sob*

Så, mitt nästa inlägg kommer iaf handla om livet som au pair, hos en bra familj! Ska ju tilläggas!

xo


Start!

Första inlägget!
Spännande spännande. Detta är en blogg som kommer handla om lite av varje, vad jag känner för just dagen jag skriver helt enkelt! Blir inte mycket mer simpelt förklarat än så!

Så ja, det kommer handla om allt möjligt! Mina dagar(om det hänt något spännande eller att jag Måste berätta om någonting som hänt!), mina intressen, lite film och musik tips etc. You name it and I will write it ungefär! Mitt första inlägg kommer handla lite om hur det är att vara au pair hos en trevlig familj. Tycker nämligen att man mest får skräckexempel när man frågar någon om hur det är! Jag ska berätta om den Goda sidan! Hoppas ni kommer tycka om den här bloggen!

Ha det bra så länge!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0